Κεντρική
     Το ξενοδοχείο Achillion βρίσκεται στην Νέα Πόλη της Ρόδου. Αποτελεί ιδανικό τόπο διαμονής για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τις μοναδικές ομορφιές της πόλης, τα ιστορικά μνημεία και τα μουσεία του νησιού αλλά και τη νυχτερινή διασκέδαση της Ρόδου, η οποία ικανοποιεί τα γούστα όλων των επισκεπτών της.
Το ξενοδοχείο Achillion προσφέρει στους επισκέπτες του υποδειγματική φιλοξενία. Στεγάζεται σ’ ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο – η τελευταία ανακαίνιση ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2008 – και διαθέτει 33 studios και apartments, τα οποία είναι άψογα διακοσμημένα και επιπλωμένα ώστε να παρέχουν όλες τις ανέσεις στους φιλοξενούμενούς τους.
Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό του είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και φροντίζουν η διαμονή σας στο Achillion να σας μείνει αξέχαστη.

     Ένα από τα πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου είναι ότι βρίσκεται σ’ ένα απ΄οτα καλύτερα σημεία της Ρόδου, στο κέντρο της πόλης και σε απόσταση μόλις 150μ από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού.

     Σας περιμένουμε στο ηλιόλουστο νησί σας και σας υποσχόμαστε ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας και περάσετε τις καλύτερες διακοπές σας.